ERGO SOLUTION
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ERGO SOLUTION
ΑΘΗΝΑ

	ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΙΛΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΘΗΝΑ

	ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

	ΕΡΓΟΚΑΘΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΕΡΓΟΚΑΘΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΑΘΗΝΑ

	ΦΑΙΔΩΝ HOTEL EN SPA
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΦΑΙΔΩΝ HOTEL EN SPA
ΦΛΩΡΙΝΑ

	ΑΚΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΑΚΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ

	ΑΒΡΑΑΜ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

	ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΑΘΗΝΑ

	ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ<BR>ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ
ΑΘΗΝΑ

	ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ.
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΑΙΔΩΝ HOTEL EN SPA
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Δ/νση:
ΒΙΓΛΑΣ 1 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τηλέφωνο:
2385044800-801
Email:
Πόλη:
ΦΛΩΡΙΝΑ
Φαξ:
2385044806
web site:
www.phaidonhotel.gr
TK:
53100
Κινητό:
Περιοχή:
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Χτισμένο στους πρόποδες του ιστορικού Λόφου 1033, δεσπόζει επιβλητικό το ξενοδοχείο "Φαίδων . Ένα πραγματικό παλάτι υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής με νεοκλασικές γραμμές, φτιαγμένο με μεράκι και περισσή πολυτέλεια, άνοιξε τις πύλες του έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.",ως όνομα , έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους ιδιοκτήτες του , Παναγιώτη και Νίκο Ιωάννου γιατί είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδελφού τους Φαίδων, ο οποίος είχε διακριθεί και είχε τιμηθεί διεθνώς για τις επιδώσεις του στη γυμναστική και στο χορό.Το ξενοδοχείο διαθέτει 36 πολυτελή δωμάτια και δύο προεδρικές σουίτες απαράμιλλης αισθητικής.
Ο επισκέπτης του μπορεί να χαρεί τη θέα από το μπαλκόνι του είτε προς τον κάμπο, που απλώνεται μπροστά του, είτε προς το βουνό, το οποίο το χειμώνα με το χιόνι έχει την τιμητική του.
Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους ότη κεντρική σάλα του ξενοδοχείου, δίπλα στο τζάκι, υπό τους ήχους του πιάνου. Όποιοι πάλι θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη της Φλώρινας για καφέ, φαγητό ή ψώνια, δεν θα δυσκολευτούν καθόλου, εφόσον το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1,5 χλμ από το κέντρο της πόλης. Την μεγαλύτερη έκπληξη του ξενοδοχείου αποτελούν τα spa του, με την επωνυμία "BlueRoom".H θερμαινόμενη πισίνα προσδίδει στιγμές ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης. Το τζακούζι θα τονώσει τον πελάτη ο οποίος μπορεί να το χαρεί μόνος ή και με παρέα (έως και 8 άτομα).Η άψογη εξυπηρέτηση και η ευγένεια του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου θα αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στον επισκέπτη. Το "Φαίδων Palace" αποτελεί συνώνυμο της τελειότητας. Αξίζει να το επισκεφτείτε! Η ιστορία
του Νομού Φλώρινας
«Ψάχνοντας τα παλιά κιτάπια»
Οι κάτοικοι ζουν σ' αυτή την περιοχή τουλάχιστον από το δ.οοο π.Χ. καθώς μια σειρά ευρήματα μαρτυρούν την πρώτη εγκατοίκηση.
Στην αρχαιότητα η περιοχή λεγόταν Λυγκηστίς ή Λάγκος. Σπουδαιότερες πόλεις ήταν η Ηράκλεια που ίδρυσε ο Φίλιππος το352Π.Χ., στηνπεριοχή όπου βρίσκεται σήμερα η Φλώρινα,- η Κέλλα (σημερινή Κέλλη), η Βεύο (σημερινή Βεύη) και η Μελιτώνα (σημερινή Μελίτη) με κατοίκους Ελληνες Δωρικής καταγωγής. Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά του Ηροδότου για τη Λεβαία, που σήμερα ανήκει στο Δήμο Φιλώτα: Το όνομα της οφείλεται στο μυθολογικό ήρωα Λύγκο ή στο σαρκοφάγο θηλαστικό Λύγκα. Στην ευρύτερη περιοχή ζούσαν οι Βρύγες, που κατοικούσαν στις Πρέσπες πολύ πριν από την κάθοδο των Δωριέων. Η γη των Βρυγών αποτελούσε μέρος της αρχαίας Λυγκηστίδος.Ήταν πάντα αυτόνομο κράτος με δυναστεία που συγγένευε με τους Βακχιάδες της Κορίνθου.
Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής έπαιξε η Εγνατία οδός.
Το 148 π.Χ. όταν η Μακεδονία γίνεται Ρωμαϊκή Επαρχία, η περιοχή της Φλώρι-νας υπάγεται στην4"Τοπαρχία της «Ανω Μακεδονίας». Στην περίοδο της τουρκοκρατίας η Φλώρινα αναφέρεται σε έγγραφα, γραμμένο τουρκικά και ελληνικά και μάλιστα πολύ νωρίς, γεγονός που δηλώνει ότι η γλώσσα και η γραφή δεν έχουν χαθεί. Το 1865 ιδρύεται η «Νέα Φιλική Εταιρεία» που προετοιμάζει την επανάσταση του 1878. Το 1912, ύστερα από 527 χρόνια σκλαβιάς η περιοχή ελευθερώνεται αλλά όχι για πολύ, καθώς ακολουθεί ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Το 1916 οι σύμμαχοι απελευθέρωσαν τη Φλώρινα, που για ένα περίπου μήνα κατείχανοι Βούλγαροι. Στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Πρώτη Νίκη του '40 κατά των Ιταλικών στρατευμάτων από το 33° Σύνταγμα της Φλώρινας γέμισε χαρά τουςΈλληνες. Ακολούθησε η Γερμανική κατοχή, με μέρες δραματικές για τον τόπο που δυστυχώς, έμελλε να συνεχιστούν για άλλα πέντε περίπου χρόνια, μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων το Νοέμβριο του '44- Το 1949 λήγει η εμφύλια σύρραξη, που διαδραματίστηκε κυρίως σ' αυτή την περιοχή. Την περίοδο 1951-1954° Νομός Φλώρινας αποκτά τα σημερινά του όρια.
Η πόλη της Φλώρινας
« Τοπίο στην ομίχλη»
Η Φλώρινα έγινε πρωτεύουσα του Νομού στα 1912, μετά τηναπελευθέρωση της απότουςΤούρκους. Ο αρχικός ιστός της, που είναι στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα, επεκτείνεται. Κάθε δεκαετία προσθέτει κτίρια, δραστηριότητες και επιδράσεις στην μορφήτης.
Σήμερα είναι μια επαρχιακή πόλη των 14-279 κατοίκων με εμφανή τα σημάδια των δεκαετιών που πέρασαν.Περισσότερα αποτελέσματα για την κατηγορία
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
στην περιοχή ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΦΕΙΑ - ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΗΛΙΟ

ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΟΣ ΕΙΔΗ
PRECIOUS COLLECTION
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΩΡΑ
ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ
ΑΘΗΝΑ

ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ
Α. & Ε. ΜΠΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ Ο.Ε. - ΜΟΝΩΤΙΚΑ - ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΓΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΨΑΛΙΔΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
ΤΖΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
PENSION NIKOLAOS
ΝΑΥΠΛΙΟ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ELITE - Βουτσάς Γρηγόριος Θ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΑΛΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΣΑΣΣΑΝΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ